Juve šalje duplu ponudu Milanu, Berluskoni neće smeti da prihvati!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve šalje duplu ponudu Milanu, Berluskoni neće smeti da prihvati!

Priča se da je Rajola izabrao, da će doneti ponudu, ali čini se da bi to bio presedan u istoriji "Rosonera". Posao sa Kinezima propao, Milan u teškoj situaciji...

I dalje nema nikakvih potvrda da će Kinezi završiti posao oko preuzimanja Milana, tražili su novo odlaganje, kako se saznaje, Berluskoni je veliki pesimista, traži nove investitore.

Nema novca, to će biti dodatni problem, on ne može da stvori ozbiljan tim i to je sasvim jasno, čak i kada se poziva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na to da će napraviti mlad tim.

Najveći problem je Donaruma, njemu ugovor ističe narednog leta, sam je izjavio da želi da ostane, ali da odlučuje Rajola, koji opet smatra da mladi golman gubi vreme.

Kontroverzni menadžer već ima ponudu Juventusa, 50 miliona Milanu i Donarumi pet godišnje, što je ono što bi mogao da dobije i van Italije.

Jasno, Milan će, ako ne ubedi golmana probati da ga proda nekom stranom klubu, no, za sada nema najava da bi neko mogao da ponudi toliki novac. Ali, već u leto 2018. bi mogli da ostanu bez obeštećenja, ako "Điđio" ne produži ugovor.

I to nije sve, Juve cilja i De Šilja koji nije produžio ugovor i prošle zime je bio blizu kluba.

Maks Alegri koji ostaje izgleda u Juventusu traži De Šilja kao rešenje u odbrani, a mete Juventusa su osim Korentina Tolisoa veziste Liona i Anhel Di Marija koga PSŽ izgleda želi da proda.

Već su angažovano "naš" Lijanko Vejnović i Betankur, ali njih dvojica će na pozajmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.