Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 17:25

Juve priprema teren za bombu leta: De Šiljo u Lionu

Sve zarad Federika Kjeze

Keni Tete je otišao u Fulam, Rafael je završio u Bešiktašu, pa je Leo Duboa ostao jedini levi bek na raspolaganju Rudiju Garsiji. Uprava Olimpika je morala da reaguje i u Lion je stigao – Matija de Šiljo.

Pozajmica na godinu dana, imaće Francuzi i pravo da ga otkupe na kraju sezone, mada je Juventusu najbitnije bilo da se reši njegove plate i oslobodi mesto za Federika Kjezu. Slanjem Daglasa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Koste u Bajern, te Danijele Ruganija u Ren, a sada i De Šilja u Lion, torinska Stara dama je budže rasteretila za 18.000.000 evra koliko je izdvajala za njihove neto plate.

Sve to da bi iz Fjorentine dovela Kjezu u verovatno najzamršenijem poslu ovog, ali i ne samo ovog leta. Podsetimo, prvo on mora da produži ugovor sa Violom, potom da potpiše dvogodišnju pozajmicu za Juve, prva će koštati 2.000.000 evra, druga 10.000.000, onda će Stara dama morati da plati 40.000.000 za otkup ugovora, a sa premijama bi cena transfera mogla da naraste za dodatnih 10.000.000.

Što se tiče De Šilja, njegov ugovor sa Juventusom ističe 2020, ali je ovo verovatno zbogom Torinu. Za Juve je odigrao 62 utakmice, osvojio tri skudeta, postigao jedan gol i jedan namestio.

Nije baš čudo od igrača, ali poslužiće Lionu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.