Juve oslabljen i u finalu

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 16:44

Juve oslabljen i u finalu

Mauricio Sari mora sa istim igračima i u finalu.

Fudbaleri Juventusa u sredu igraju finale Kupa Italije protiv Napolija, a trener Mauricio Sari neće moći da računa na najbolji sastav.

Kako je saopšteno danas, Đorđo Kjelini, Aron Remzi i Gonzalo Iguain neće biti spremni ni za finale, nakon što su propustili revanš polufinala protiv Milana u petak (0:0).

To znači da će u centru odbrane igrati Leo Bonući i Matijs de Liht, u veznom redu ostaje Pjanić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a u napadu Sari ima trio Ronaldo-Dibala-Košta, a tu je i Bernardeski.

Napoli će takođe biti oslabljen, suspendovan je prvi golman David Ospina, a povređeni su Kostas Manolas i Stanislav Lobotka.

Utakmica je na programu u sredu u 21.00.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.