Juve ne odustaje od Francuza

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve ne odustaje od Francuza

Uprkos velikoj konkurenciji, "Bjankoneri" nisu digli ruke.

Kako prenosi italijanski "Tutosport", Juve nije digao ruke od Adrijena Rabioa.

Mladi francuski vezista je već dugo na radaru "Stare dame", a sada bi želja ekipe iz Torina da ga angažuje mogla da bude ostvarena.

Poznato je da Francuz nije produžio ugovor sa PSŽ i da će narednog leta postati slobodan igrač, pa su u Juventusu veoma zainteresovani da ga potpišu kada mu ugovor sa Parižanima bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << istekao.

Činjenica da već u januaru može da pregovara sa zainteresovanim stranama, probudila je interesovanje u velikom broju ekipa, pa su u red za njegove usluge stali Barselona, Totenhem, Milan, Liverpul i još brojni drugi klubovi.

Smatralo se da je Juve digao ruke usled svega, ali "Bjankoneri" se i dalje nadaju da mogu da ga angažuju bez centa utrošenog u obeštećenje.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je upisao preko 200 nastupa za PSŽ, postigao je 23 gola i upisao 16 asistencija za klub iz prestonice, ali će po svemu sudeći narednog leta igrati za novi klub.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.