Juve krenuo po najveću želju, ali je poljubio vrata!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve krenuo po najveću želju, ali je "poljubio vrata"!

Kako prenosi dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka Di Marcio, ponuda "Stare dame" je odbijena, ali se veruje da će pregovori sa Fiorentinom biti nastavljeni.

Juve je spreman da proda Huana Kvadrada, zainteresovanih strana ima, a mogli bi na transferu Kolumbijca da zarade i 10 miliona evra, kako su ga nedavno platili 20 Čelsiju, kako se očekuje da su Arsenal i PSŽ spremni da za njegove usluge torinskoj ekipi plate 30 miliona evropskih novčanica.

Oni planiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << taj novac da investiraju u jednog od najperspektivnijih italijanskih fudbalera, Federika Bernardeskija iz Fiorentine.

Sjajni fudbaler "Viole" je na radaru Juventusa već neko vreme, a sada su izgleda predstavnici prvaka Italije krenuli i u akciju.

Oni su otpočeli pregovore sa čelnicima Fiorentine, a na sto je stavljena ponuda teška 42 miliona evra, tačnije Juve je ponudio 40 miliona uz 2 miliona evra u bonusima.

Ipak, "Viola" po svemu sudeći više ceni najveći biser iz svojih redova, kako su ponudu "Bjankonera" odbili.

Ekipa iz Firence za usluge Bernardeskija zahteva 40 miliona evra na ruke, plus 10 miliona evra u bonusima.

Videćemo da li će Juve pristati na tako nešto ili će na kraju ipak uspeti da izdejstvuju određeni kompromis, u svakom slučaju ono što je najvažnije, Juve je krenuo po svoju najveću želju ovog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo i Inter se dogovorili, sledi trampa?!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2017, 09:01

Izgleda da je Portugalac upotrebio pravi adut kako bi završio jedan od poslova leta....Poslednja ponuda Mančester Junajteda za Ivana Perišića je odbijena, u pitanju je bilo 45 miliona evra, ali Inter traži 10 više...Ipak, Hrvat nema nameru da ostane na "Meaci" odbio je novi ugovor, još u martu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.