Juve - Umesto Teveza stižu trojica!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve - Umesto Teveza stižu trojica!

Argentinac na izlaznim vratima, zamena već nađena, a posle Dibale i Kedire, do kraja juna bi trebalo da stignu trojica ofanzivnih fudbalera! Dobre vesti za navijače, tim se već nazire!

Tevez bi u narednih nekoliko dana trebalo da pošalje odgovor, ali čini se da je blizu povratka u Boku Juniors. Juve će ga pustiti da se vrati u domovinu, a okrenuli su se nalaženju zamene.

Po svemu sudeći to bi trebalo da bude Mario Mandžukić koji je dogovorio svoje uslove, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako stoje stvari Atletiko je spreman da ga pusti. Juve će verovatno prvo prodati Ljorentea, Monaku ili nekom od engleskih klubova, pa će tim novcem platiti deo tranfera Mandžukića.

Iz Sasuola bi trebalo da stigne dvojac Zaza - Berardi. Prvi je jednom nogom već u Torinu, drugog treba otkupiti, jer je polovina u rukama Emilijana Sasuolo traži za ovu dvojicu igrača 25 miliona evra, Juve nudi 23, ali niko ne sumnja da će posao biti zaključen.

Vratiće se i mladi štoper Rugani, a što se tiče Pirla, on najverovatnije ostaje i sledeće sezone, baš kao i Pogba za koga nije stigla nijedna ponuda. Ako, do početka priprema i ne stigne, Juve više neće ni razmatrati prodaju, a jedini koji bi mogao da ode je Vidal.

Naime, Čileanac je na meti velikih klubova, čeka se Real, verovatno ostankom Pogbe i Pirla neće biti dovođeno nikakvo pojačanje u veznom redu, stigao je već Kedira.

Ostatak tima je isti, eventualno ako ode Evra, Juve će se ustremiti na Kurzavu iz Monaka, ali to je malo verovatno.

Tim za sledeću godinu neće pretrpeti velike izmene, mada bi formacija mogla da bude modifikovana.

Bufon,

Lihtštajner, Kjelini, Bonući, Evra,

Pogba, Pirlo, Kedira, Markisio,

Morata, Mandžukić.



Ili

Bufon,

Kjelini, Bonući, Barzalji,

Markisio, Pirlo, Kedira, Pogba,

Berardi,

Morata, Mandžukić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.