Juve - Potvrda dogovora, ali neće biti tako jeftino!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve - Potvrda dogovora, ali neće biti tako jeftino!

Junajted im je pokvario planove, ali svakako neće ispustiti po mnogima najtalentovanijeg napadača Evrope.

Juventus je dogovorio transfer Halanda iz Salcburga, Mino Rajola je, kako smo i pisali, bio ključ kao i u slučaju Matijsa de Lihta, ali neće biti tako jeftino kao što su se Italijani nadali.

Naime, posle ponude Junajteda od gotovo 11 miliona evra po sezoni, zaista je nerealno da Haland igra u Juventusu za 3.5 miliona, pa sada obe strane razgovaraju o povećanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovora i bonusima.

Problem je to što Haland ne može da računa odmah na mesto u timu, mora da se dokazuje, pa zahtev da sa bonusima prima oko 8 miliona evra, nije nimalo naivna. Juventusov plan se uobličava, oni bi da postignu dogovor, zatim da na leto prodaju Iguaina i da onda otvore mesto za Halanda koji bi proleće koristio da se adaptira na ekipu, dobijao bi šansu, mada ne bio bio standardan.

Sa druge strane, čini se da su uslovi sa Salcburgom dogovoreni i da je već poznato da će Austrijancima platiti 30 miliona evra, šest puta više nego što je mladi napadač vredeo kada je letos došao iz Moldea, i kada je odbio Juve jer je želeo da igra standardno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.