Juve - Pojačanje na pregledima, ovo su sledeća tri, Mojsije kao sudbina!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2020, 11:16

Juve - Pojačanje na pregledima, ovo su sledeća tri, "Mojsije" kao sudbina!

Juventus pakuje tim za novu sezonu, izgleda da su stvari manje-više poznate...

Izgleda da je Moise Kean sudbina Juventusa.

Naime, današnja "Gazeta" piše da Mino Rajola radi na povratku talentovanog, ali svojeglavog napadača u Torino. Podsetimo, Juventus je prodao Keana Evertonu za 30 miliona evra, po mnogima najtalentovaniji italijanski napadač je razočarao, 29 mečeva, dva gola.

Želi da se vrati u Torino, a formula je navodno na stolu, dvogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozajmica i obavezan otkup. Kean je otišao iz kluba zbog usijane glave i želje da bude standardan, ni novac nije zanemarljiv, u Juventusu je u devet mečeva pet puta pogodio mrežu, a onda igrajući za Italiju u tri utakmice postigao dva gola.

Kean bi bio drugi napadač, ali ne bi zauzimao mesto zbog godina i jer je domaći igrač u evropskim takmičenjima bio bi registrovan van kvote i za Ligu šampiona. Stasavao bi uz nekog starijeg napadača, po svemu sudeći to će biti Edin Džeko. Inter pokušava da ga ukrade u poslednji čas, čak će angažovati i "agenta" Kolarova, ali Bosanac je blizu. Pirlo insistira na njemu, i dalje traju pregovori oko odštete za otpisanog Iguaina koji bi trebalo da oslobodi mesto.

Kean i Džeko bi bili centralni napadači, Juve je danas doveo Vestona MekKenija iz Šalkea, Amerikanac je vezni fudbaler, veoma talentovan, ali nije Auar koji je bio želja kluba, no preskup je.

Šta treba očekivati do kraja prelaznog roka?

Uz pomenute napadače i MekKenija, potreban je desni bek, Beljerin ili Dest su Pirlove želje, već su stigli Artut i Kuluševski.

Biće više prodaja, De Šiljo, Perin, Rugani, Ramzi, Daglas Košta, moguće i Bernadeski, Iguain i Kedira, posle Pjanića i Matuidija treba da odu. Neće biti revolucije, ponovimo Pirlo smatra da nije problem u kvalitetu, već načinu igre, ali i želji tokom prošle sezone.

Recimo na kraju da se Dibala vratio, razgovarao sa trenerom, dobio uveravanja da neće biti prodat. Ali, potpisa ugovora još nema jer traži 20 miliona po sezoni što će Juventus teško platiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.