Jurohups se izvinio Mesini i Sparsima zbog vesti o Miciću

Izvor: B92, 20.Maj.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jurohups se izvinio Mesini i Sparsima zbog "vesti" o Miciću

Portal Jurohups je uputio izvinjenje pomoćnom treneru San Antonija Etoreu Mesini zbog vesti u kojoj je pomenut i reprezentativac Srbije Vasilije Micić.

Renomirani portal je preneo da je italijanski stručnjak istakao da bi plejmejker Anadolu Efesa bio dobro pojačanje za Sparse.

“Jurohups mora da se izvini Sparsima i treneru Mesini zbog objavljivanja informacije iz druge ruke, a u vezi sa igračem na koga pravo ima druga NBA franšiza. Nažalost, informacija koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam je predstavljena kao ekskluzivna je zapravo proistekla iz privatnog razgovora, koji nije imao autorizaciju da postane vest“, navedeno je.

Vredi istaći da je ta informacija potekla od portala Maxbetsport, što je preneo i naš portal, iako je tamo navedena izjava Mesine da ne zna da li neki drugi klub raspolaže pravom na njegov ugovor.

Micića je kao 52. pika druge runde NBA drafta 2014. godine izabrala ekipa Filadelfije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.