Milutinov se vraća u Olimpijakos

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 14:23

Milutinov se vraća u Olimpijakos

Srpski košarkaš Nikola Milutinov novi je igrač Olimpijakosa, preneo je Jurohup.

Kako prenosi taj portal, dve strane rešavaju poslednje detalje, nakon čega će se centar vratiti u Pirej nakon tri godine u Rusiji.

Olimpijakos i Milutinov su se našli na sredini, pa je tako grčki tim povećao svoju inicijalnu ponudu od 1,4 miliona evra, a igrač smanjio svoja potraživanja.

Prethodno se pojavila informacija da je Monako poslao ponudu "tešku" 2,5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra za našeg reprezentativca, ali izgleda da će on put Grčke.

Milutinov je prvi put u Olimpijakos stigao 2015. i ostao sve do 2020. godine, a upravo je tu proveo najbolje igračke godine dosadašnjeg dela karijere.

Period u CSKA je mahom obeležio izbacivanje ruskih ekipa iz Evrolige, kao i njegovi lični problemi sa povredama.

U poslednjoj sezoni u Evroligi postizao je 7,7 poena i 6,5 skokova u proseku na 16 utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.