Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 23:35

Jurić stopirao Lukićevu prodaju

Srpski vezista ostaje u Torinu

Igraće Saša Lukić i sledeće sezone u Torinu. Bez obzira na sasvim primamljive ponude sa dve različite strane Evrope, srpski reprezentativac neće menjati klub.

Od 2016. godine je Lukić igrač Torina, sa kratkom epizodom u Levanteu gde je bio na pozajmici, a što je duže među Bikovima, tu mu ugled samo raste. Bio je na početku prošle sezone jedan od ključnih igrača kod trenera Đampaola, a Italijani pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će biti čovek od poverenja i novog šefa struke Ivana Jurića.

Upravo je hrvatski trener, koji je došao ovog leta iz Verone, stopirao bilo kakvu priču oko Lukićeve prodaje, jer je objasnio upravi kluba da u njegovim taktičkim zamislima Saša zauzima jako bitno mesto. Plan je da Torino zaigra u formaciji 3-4-2-1, a srpski internacionalac bi zauzeo jedno od dva mesta iza špica.

Na toj poziciji „trekvartiste“, kako je zovu Italijani, Lukić je pružio možda i najbolje, a svakako najefikasnije partije otkako je u Seriji A. Jurić će probati da to ponovo „probudi“ kod srpskog fudbalera.

Za Lukića su interesovanje iskazali Spartak iz Moskve i Kristal Palas, ali moraće pojačanje da potraže na nekom drugom mestu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.