Juniori Srbije potvrdili dominaciju na takmičenju u plivanju u Sarajevu

Izvor: B92, 27.Mar.2023, 00:07

Juniori Srbije potvrdili dominaciju na takmičenju u plivanju u Sarajevu

Juniorski reprezentativci Srbije u plivanju nastavili su sa dobrim rezultatima i drugog dana tradicionalnog regionalnog takmičenja u Sarajevu.

Na takmičenju, pored Srbije učestvuju i selekcije Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Na 200 metara prsno u muškoj konkurenciji slavio je Uroš Živanović, dok je drugo mesto zauzeo Mateja Rađenović. U ženskoj konkurenciji pobedila je Martina Bukvić, a treća na cilj je stigla Sara Stojković.

U disciplini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 100 metara leđno pobedio je Ognjen Kovačević, a drugi je bio Nikola Dokmanović. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Lena Jovanović, druga je bila Nevena Grujić, a treća Lara Lilić.

Juniori Srbije dominirali su i na 50 metara delfin. U muškoj konkurenciji je pobedio Luka Jovanović, a u ženskoj Iva Martinović.

Reprezentativci Srbije su slavili i u muškoj i ženskoj štafeti na 400 metara kraul.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.