Junaković MVP 19. kola ABA lige

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 10:22

Junaković MVP 19. kola ABA lige

Martin Junaković, košarkaš Zadra, imenovan je za najkorisnijeg igrača 19. kola ABA lige.

Košarkaši Zadra savladali su FMP rezultatom 83:80 u dramatičnoj završnici.

Zadrane je do te pobede nosio Martin Junaković koji je meč završio sa 22 poena, 1 skokom i 6 asistencija što mu je donelo 29 indeksnih poena.

To je bilo dovoljno da Junaković dobije priznanje najkorisnijeg igrača 19. kola ABA lige i to ispred Dalibora Ilića iz Igokee koji je sakupio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 43 indeksna poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Martin Junaković MVP 19. kola ABA lige (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022

Košarkaš Zadra Martin Junaković proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 19. kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu takmičenju...Junaković je u pobedi Zadrana protiv FMP-a (83:80) zabeležio 22 poena, šest asistencija, četiri ukradene lopte i jedan skok za 28 minuta igre, što mu je donelo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.