Junak Superboula odao Čifse i izazvao skandal u NFL

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 21:09

Junak Superboula "odao" Čifse i izazvao skandal u NFL

Čovek čijim je tačdaunom u produžetku rešen nedavni Superboul, Mekol Hardmen, sada je u centru pažnje iz drugih razloga.

Kanzas Siti Čifsi su rezultatom 25:22 savladali San Francisko 49-erse i tako odbranili titulu, a ključno poentiranje tri sekunde pre kraja je imao Hardmen.

On je sezonu počeo kao igrač Njujork Džetsa, da bi potom se vrlo brzo vratio u Kanzas.

Međutim, u podkastu Rajana Klarka je, nehotice, otkrio da je pregovarao sa Čifsima mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre trejd perioda, kao i samog transfera.

"Kažem ti, bio sam toliko frustriran, da sam po završetku utakmice četvrte nedelje sa Čifsima razgovarao sa generalnim menadžerom Bretom Vičom i kvoterbekom Patrikom Mahoumsom“, rekao je Hardmen, a nije smeo.

Jer, po pravilima NFL, timovi ne smeju da kontaktiraju na bilo koji način protivničke igrače ili trenera.

Ako do toga dođe, to je "tampering", odnosno, "vrbovanje" koje se oštro kažnjava.

Vajd risiver je brzo pokušao da se "izvadi" preko društvene mreže "X", ali pitanje je hoće li mu to proći.

"Nisam bio u kontaktu sa Čifsima pre trejda, samo da to razjasnim. Džetsi su sami to regulisali i uradili ispravnu stvar poslavši me nazad u Kanzas Siti“, napisao je Hardmen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.