Junak Srbije Ivan Šaponjić: Ovaj gol nikad neću zaboraviti (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junak Srbije Ivan Šaponjić: Ovaj gol nikad neću zaboraviti (VIDEO)

„Sad imamo veliku šansu“, smatra napadač Partizana

Ređao je promašaje, trpeo kritike, sedeo na klupi, ali kad je bilo stani-pani, Ivan Šaponjić je ustao i dvokorakom odveo Srbiju u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Otuda je i razumljivo zadovoljstvo posle pobede nad Mađarskom koji je kreirao ušavši u 58. minutu, da bi pogotkom u prvom minutu nadoknade izborio produžetak, u kome je naterao protivničkog fudbalera Talabera da, u stiulu Augentalera, pogodi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sopstvenu mrežu.

Imao sam dobar osećaj kad sam ulazio u igru, verovao da mogu postići pogodak, koji čekam neko vreme. Ovo je gol moje i naše velike radosti, sigurno ga nikada neću zaboraviti. Zaslužili smo da se radujemo, bolji smo tim od Mađara, međutim, u jednoj utakmici je uvek sve moguće. Oni su igrali najbolje kako umeju, bili su na korak od pobede, ali sreća je bila na našoj strani“, poručuje Ivan Šaponjić sa Novog Zelanda.



Opisao je napadač Partizana i šta se desilo u trenucima kad je našoj reprezentaciji izmicalo tlo pod nogama.

Kod pogotka sam video da su trojica njihovih igrača promašila loptu, samo sam je malo trznuo i usmerio prema golu, što je bilo dovoljno da završi u mreži. Ovo je mnogo bitna pobeda, sada imamo ispred sebe veliku šansu“, dodao je Šaponjić, očigledno aludirajući na činjenicu da nam je naredni rival selekcija Sjedinjenih Američkih Država.

Njegov učinak hvali i strateg državnog tima Veljko Paunović.

Ja sam u Ivana verovao uvek i on je sve utakmice na ovom prvenstvu odigrao odlično, a naravno da sam srećan što je veliki trud materijalizovan i pogotkom. Ne mogu nikoga da izdvojim, momci su bili fantastični, nisu gubili nadu ni kada smo ostali sa igračem manje, verovali smo svi zajedno da neće doći do penala, da ćemo slaviti... Okrećemo se narednom protivniku, ulazimo u samu završnicu. Prošli smo četvrto finale, sad nam predstoji sledeće“, dodao je Paunović.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.