Junak Dmitrović srušio giganta!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 20:51

Junak Dmitrović srušio giganta!

Sjajan posao Marka Dmitrovića, pobedila i Osasuna za 100 godina postojanja.

Osasuna je na svom terenu savladala Atletik Bilbao rezultatom 1:0 u duelu u kom je gost bio nešto bolji rival, ali je domaćin na kraju slavio i pored samo dva šuta u okvir gola.

Jedini gol na ovom meču delo je Garsije iz penala u 81. minutu, a zanimljivo da je tri minuta ranije Arasate dobio drugi žuti karton pa je Osasuna praktično sa igračem menja savladala protivnika.

Brašanac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog povrede nije igrao, a pomenimo i to da je Osasuna juče proslavila 100 godina postojanja i da je ova pobeda pravi poklon.

Sevilja je neprijatno iznenadila svoje navijače pošto je poražena na svom terenu od Eibara.

Jedini gol smo videli u prvom poluvremenu kada je Kike u 41. minutu savladao protivničkog golmana.

Jedan od junaka ovog susreta jeste i Marko Dmitrović koji je sa par fantastičnih intervencija sprečio Sevilju da dođe do izjednačenja. Poslednja i pred sam kraj, mnogi su videli loptu u golu.

Inače, Eibar je JEDINI tim koji je ove godine pobedio Sevilju na Pishuanu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.