Junak Čačka: Najbolji dan u životu, nismo došli u Niš radi reda VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 20:42

Junak Čačka: Najbolji dan u životu, nismo došli u Niš radi reda VIDEO

Košarkaš Borca 94 Petar Grojić sa 20 poena predvodio je svoj tim do velike, iznenađujuće pobede, nad Borcem u 1/4 finalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu (73:64).

Uz Grojića, Stefan Lakić je sa 19 poena najjače napadački gurao Čačane ka najvećoj pobedi u istoriji kluba.

Čačak će u polufinalu na boljeg iz duela Zvezda - FMP.

Razumljvo, Grojić je bio presrećan zbog pobede, zbog plasmana u polufinale, zbog sebe, zbog sigrača, kluba... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Kao što sam rekao na konferenciji, ne bih da preuzmem tu ulogu da sam bio najbolji. Ne mora da znači to što sam dao najviše poena, dosta drugih igrača je dalo doprinos, mnogo veći. Skokovi, meni blokade što su postavljali… Ovo je možda jedan od najboljih dana i mom životu, pogotovo što ćemo sada da igramo protiv pobednika, Zvezde ili FMP-a. Nestvarno, predivan osećaj"

Kolika je motivacija bilo to što se igralo protiv Borca?

"Pa, jeste, bila je velika motivacija. Gradski derbi, i to prvi. Izgubili smo tri utakmice u ligaškom delu, ali smo se podigli i čestitam momcima koji su pokazali karakter".

O energiji ekipe.

"Izašli smo 100 odsto spremni, nismo došli da samo odigramo Kup, radi reda, došli smo da pobedimo ovu utakmicu i to smo uspeli. Idemo dalje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.