Junajtedovi dani istine, poslednji pokušaj, stiže samo jedan, miriše li ovo na očaj?!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 10:46

Junajtedovi dani istine, poslednji pokušaj, stiže samo jedan, miriše li ovo na očaj?!

Izgleda da su uradili ono najgore, došli u vremensku oskudicu. Vudvord glavni krivac, još malo vremena, navijači očajni...

Junajted je pred odlukom, nestrpljenje je veliko, izgleda da ni Aleks Telješ nije siguran, Porto je smanjio cenu, ali Brazilcu ističe ugovor na kraju sezone, pa se sada u Junajtedu pitaju da li je bolje da sačekaju sledeće leto.

Ali, nisu baš u poziciji da biraju, jer nemaju levog beka, a čini se da je Sančo nemoguća misija. Borusija ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odustaje, 120 miliona evra, Dalot, Smoling i Džejms bi trebalo da budu prodati, prvi u Milan, drugi u Romi, trećeg želi Lids, ali Vudvord ne želi da ga proda.

Pregovori između Dembelea i Junajteda još traju, navodno je Pogba ubedio zemljaka, ali on traži da transfer bude definitivan, ne pozajmica. Da li Barselona želi da spusti cenu od 100 miliona evra, drugo je pitanje.

Junajted igra sa Totenhemom, novi neuspeh bi zaljuljao stolice, pre svih Vudvorda koji nije uspeo ništa, mada klub nije ni odvojio dovoljno novca. Problem je što je bilo dosta promašaja, sada štopera niko i ne pominje, iako se u prvenstvu protiv Palasa i Brajtona videlo da i tu škripi.

Kao treća alternativa za Sanča, osim Dembelea i Daglasa Košte, pominje se i Lukas Okampos, a videćemo hoće li u smirajp prelaznog roka stići Luka Jović.

Sve u svemu ne izgleda dobro, mnogo kasne, sada vuku poteze u vremenskoj oskudici, a to nikada nije dobra ideja...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.