Junajted se blamira, ali su makar završili dva pojačanja! U ponedeljak ujutru potpisi!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 18:26

Junajted se blamira, ali su makar završili dva pojačanja! U ponedeljak ujutru potpisi!

Dok ih Totenhem u ovim trenucima gazi na "Old Trafordu", makar će biti jači za dva iskusna fudbalera...

Verovatno gledate dešavanja na "Old Trafordu", ovo sigurno neće biti kraj za Solskjera, ali je svakako pokazatelj da on nije dorastao da vodi ovako veliki klub.

Ipak, ako ništa, kraj prelaznog roka znači i dva pojačanja, posle nan de Beka na koga je potrošeno 40 miliona, a retko je do sada igrao.

Kavani je već stara vest, on je dogovorio uslove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostalo je jedino da se nađe zajednički jezik oko provizije za agente, ali ne bi trebalo da bude problema.

Ipak, rešen je i drugi transfer, dogovoren je posao sa Portom, na kraju će za 25 miliona "Đavoli" dovesti Aleksa Telješa iz Portoa.

Brazilac će sutra proći lekarske preglede i potpisati dugogodišnji ugovor sa klubom. On je odigrao blizu 200 utakmica za "Zmajeve" gde je igrao mnogo bolje nego u Interu i Galatasaraju.

Mogao bi da debituje već posle pauze, 17. oktobra Junajted dočekuje Njukasl.

Da li su to jedina dva pojačanja?

Teško da će uspeti da dovedu Sanča i Dembelea, jedina opcija je eventualno Daglas Košta na pozajmicu, sačekaćemo poslednji dan, svakako da će sa Telješom i Kavanijem tim biti bolji nego do sada, ali nije doveden ni štoper, a ni desni ofanzivni igrač, što su uz levog beka bili prioriteti za klub...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prometno na Emirejtsu? "Tobdžije" se nadaju, ovo je plan Arsenala za kraj prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 09:52

Od jednog pojačanja se odustalo, hoće li i od drugog?..Arsenal je na odličan način otvorio novu sezonu, ali navijači se i dalje nadaju da bi Mikel Arteta u poslednjem danu prelaznog roka mogao da dobije možda i najveća pojačanja do sada...Želje nisu sporne, Husem Auar i Tomas Partej su "tiha...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.