Junajted radi sve u svojoj moći, terapija uspela za veznjaka?

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2020, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted radi sve u svojoj moći, terapija uspela za veznjaka?

Veliki problemi kada mora na dalja gostovanja.

"Crveni đavoli" su na zimskoj pauzi.

Njihov naredni duel je na "Stamford Bridžu" sa Čelsijem kroz devet dana. Solskjerovi puleni ulaze u veoma važan period, borba za top četiri bukti, dobar rezultat kod "plavaca" bi značio mnogo za ekipu pošto već tri kola nemaju pobedu u PL.

Engleski mediji otkrivaju da je jedan od Solskjerovih uzdanica Andreas Pereira podvrgnut hipnoterapiji kako bi rešio svoje probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa nedostatkom sna.

Brazilac je navodno imao probleme kada se ide na dalja gostovanja, vezni igrač nije uspevao da se odmori pred putovanja, što je dovodilo do isrpljenosti i nedostatka koncentracije koji su vidljivi u igri.

Imao je četiri tretmana hipnoterapije, Brazilac će imati pauzu da radi na tome, Junajted se sprema i za gostovanja u Brižu pošto uskoro kreću obračuni u LE gde "đavoli" igraju sa Klub Briž.

Brazilac ima tek jedan gol na 33 odigrane utakmice, igrao je na svega tri utakmice u LE, dok je na gostovanjima u Evropi zabeležio tek osam minuta na terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.