Junajted odredio cenu za Matića, ovo će biti scenario?

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted odredio cenu za Matića, ovo će biti scenario?

Čini se da za Nemanju Matića postoji samo jedan put za izlazak iz sadašnje situacije.

Nemanja Matić je na izlaznim vratima Junajteda. Praktično je van rotacije, pre nekoliko dana je pred meč sa Astanom napustio trening, nije bio u timu u LE, iako su igrali praktično omladinci.

Srbin hoće da ode, čeka poziv Murinja, ali Junajted će tražiti veliki novac. Podsetimo, naš as ima još pola godine ugovora, ali i klauzulu koju će Junajted aktivirati sigurno do leta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << produžiti mu ugovor za sezonu, kako ne bi otišao bez obeštećenja.

Cena za klubove van PL je 25 miliona evra, papreno, Matić bi morao verovatno da smanji i platu, a on je prva opcija za Inter. Naime, Konte ne intereseuje Rakitića, Vidal je i preskup, a Inter mu nije prva opcija, pa Marota veruje da je Matić rešenje za sredinu terena.

Plan je sledeći, pozajmica do leta, a onda otkup ugovora, Inter je u dobrim odnosima sa "Đavolima", veruju da posle poslova sa Sančezom i Lukakuom mogu da dobiju "sniženje" za Srbina i da bi za dvadesetak miliona evra mogli da dobiju odličnog igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.