Junajted ne zanima januarski rok

Izvor: B92, 13.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted ne zanima januarski rok



Sportski direktor Mančester Junajteda Dejvid Gil naglasio je da klub neće više ni kupovati, ni prodavati igrače u januarskom prelaznom roku. Šampioni Premijer lige su povezivani sa navodnim transferom Dimitra Berbatova iz Totenhema za 30 miliona funti, ali Gil tvrdi da se tim neće menjati do kraja sezone. "Ne verujem da će biti ikakvih novih transfera na zimu", izjavio je Gil."Mnogo smo ulagali na leto, i verujem da imamo odličnu ekipu koja će ostvojiti mnogo trofeja." >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Procene o uspehu ćemo napraviti po završetku sezone, i tada ćemo videti ukoliko treba da poboljšamo neki deo tima."

On je takođe ocenio da ne postoji nikakva šansa da klub proda Kristijana Ronalda, napominjući da Junajted nikada nije bio klub koji prodaje igrače, i da se igrači koji su napustili klub, kao Dejvid Bekam i Rud Van Nistelroj, otišli jer im je menadžer Ser Aleks Ferguson dopustio da odu.

"Napomenuli smo da Kristijano nikad neće biti na prodaju. Runi i još nekoliko ključnih igrača takođe spadaju u tu kategoriju. Vejn je fudbaler svetske klase, a ima samo 22 godine. Uz to je i veoma popularan u klubu, koji obožava, i pobrinućemo se da ga zadržimo još mnogo godina", dodao je Gil.

Zvaničnici kluba su porekli i da će povređeni Luis Saha propustiti ostatak sezone zbog problema sa kolenom. Francuz, koji je sklon povredama, zabeležio je svega 50 nastupa za Junajted otkako je u klub prešao pre četiri godine iz Fulama, ali klub odbacuje mogućnost ozbiljne povrede.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.