Junajted ne mari, ostavio golmana u redovima direktnog rivala!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 15:08

Junajted ne mari, ostavio golmana u redovima direktnog rivala!

Fer potez.

Ugovori pozajmljenih igrača ističu krajem juna.

Pošto se Premijer liga nastavlja tek sredinom šestog meseca mnogim igračima bi istekla saradnja te bi bili primorani da se vrate u matične klubove. Čelnici lige su apelovali da pozajmice budu produžene do kraja trenutne sezone.

Postavljalo se pitanje šta će biti sa Dinom Hendersonom. Igrač Junajteda na pozajmici u Šefild Junajted bi mogao da se vrati na "Old Traford" krajem juna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Spekulisalo se da "đavoli" razmatraju takvu opciju, Šefild im predstavlja i konkurenciju na putu ka Evropi te bi direktno oslabili rivala.

Do takvog poteza ipak neće doći, prema pisanju engleskih medija Hendersonu će biti dozvoljeno da završi sezonu na "Bramal lejnu" i pomogne Vajlderovoj ekipi da ostane u konkurenciji za Evropu.

Razlika između dva rivala je dva boda u korist Junajteda sa tim da Šefild ima utakmicu manje.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.