Junajted ne da Nemanju, odbijene dve ponude, stiže i novo pojačanje u vezi!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted ne da Nemanju, odbijene dve ponude, stiže i novo pojačanje u vezi!

Kako stoje stvari, Matić je kupio poverenje trenera.

Puno se pisalo o Nemanji Matiću u poslednje vreme, u prvom delu sezone smo ga slabo gledali na terenu, imao je problema sa povredom, ali je dobio priliku u poslednjih par mečeva i pokazao da bi mogao da bude veoma bitan za Solskjera u nastavku sezone.

Zbog toga, kako stoje stvari, odlučeno je na "Old Trafordu" da Srbin ostane, makar do kraja sezone.

Naime, odbijene su dve ponude za njegove usluge, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenosi novinar Dankan Kesls, koji je dobro upućen u situaciju na "Teatru snova".

Matića bi u svojim redovima da vide Antonio Konte i Dijego Simeone.

Tako su Inter i madridski Atletiko poslali svoje ponude, Španci su ponudili trampu, Matić za Ektora Ereru.

Ipak, uprava Mančestera ih je odbila i kako stoje stvari Matić će do kraja sezone braniti boje Solskjerove ekipe, nadamo se češće nego u prvom delu takmičarske godine.

Isti novinar prenosi i informacije da je Junajtedu ponuđen sjajni portugalski reprezentativac Bruno Fernandeš.

On navodi da Sporting vrednuje svog fudbalera oko 70 miliona evra i da se zvanična ponuda sa "Old Traforda" očekuje u narednoj sedmici.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.