Junajted i Roma u pregovorima, da li samo oko štopera?

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted i Roma u pregovorima, da li samo oko štopera?

"Đavoli" i "Vučica" već neko vreme pregovaraju, ali oko koga?

Kris Smoling je letos stigao u redove Rome na pozajmicu iz Mančester junajteda, zaigrao je odlično i uprava kluba iz Rima je već zainteresovana da otkupi njegov ugovor od "Đavola".

Ipak, nije samo Smolingova sudbina tema razgovora između dva kluba, kako je Mančester zainteresovan da u svoje redove preseli talentovanog fudbalera "Vučice" Nikola Zaniola.

Skaut Junajteda je sa tribina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Renco Barbere" pratio duel Italije i Jermenije u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, koji su "Azuri" rešili u korist rezultatom 9:1.

Zaniolo je posebno blistao, pa su u Mančesteru rešeni da ubrzaju stvari, pre nego što talentovanom vezisti naglo poraste cena.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.