Junajted hoće da dovede još jednog levog beka!? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted hoće da dovede još jednog levog beka!? (VIDEO)

Rikardo Rodrigez na vrhu liste želja u januarskom prelaznom roku...

Junajtedova potraga za defanzivcem svetske klase se nastavlja! Luj van Galu otpala je prva opcija - Đerar Pike, a sledeći igrač na vrhu liste želja je... levi bek! Da, dobro ste pročitali. Holandski stručnjak želi još jednog levog beka u timu, a kada pogledate statistiku Rikarda Rodrigeza, onda vam je i jasno zašto je meta Đavola iz Mančestera.

U prvih šest utakmica nove >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone levi bek Volfzburga upisao je tri pogotka, važi za najboljeg beka Bundeslige i najvažniji je šraf u sastavu Vukova. Ipak, trener Volfzburga Klaus Alofs rekao je da prodaja 22-godišnjeg reprezentativca Švajcarske ne dolazi u obzir i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da Rodrigez u što skorijem roku produži ugovor, koji ističe juna 2016. godine.

"Njegov novi ugovor je za nas prioritet u ovom trenutku. Time želimo da isključimo konkurenciju", rekao je Alofs za Kiker.

Podsetimo, Van Gal u svom sastavu ima čak trojicu levih bekova - Luka Šoa, Markosa Roha i Tajlera Bleketa, ali Roho i Bleket takođe mogu da pokriju i poziciju štopera.

Takođe, britanskim medijima kruži priča i da se menadžer Junajteda pokajao što je za Šoa izdvojio rekordnu sumu novca, te da najskuplje plaćen tinejdžer nije ispunio njegova očekivanja.

Zbog svega toga, Van Gal bi vrlo rado voleo da vidi Rodrigeza u timu, a sigurni smo i navijači Junajteda.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.