Junajted bez najskupljeg čeka Liverpul?

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted bez najskupljeg čeka Liverpul?

Glavobolja za Žozea Murinja pred veliki derbi.

Foto: Guliver/Getty images/Mike Hewitt

Odavno igrači Mančester junajteda i Liverpula nisu bili u boljoj formi uoči međusobnog duela nego ove sezone. Zato, u subotu od 13.30 na Old Trafordu očekujemo sjajnu utakmicu u najvećem derbiju engleskog fudbala!

Domaćin je u blagoj prednosti zbog dva boda više, ali Žoze Murinjo je neočekivano dobio glavobolju posle treninga u petak.

Engleski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mediji prenose da se na povredu požalio Pol Pogba i da je njegov nastup pod znakom pitanja.

Ander Erera je od ranije van tima zbog povrede, dok se Maruan Felaini tek nedavno oporavio od povrede kolena i pitanje je da li može da izdrži ceo meč na visokom nivou posle više od mesec dana pauze.

Na suprotnoj strani, Jirgen Klop će moći da računa na Džordana Hendersona, Endrjua Robertsona i Žoržinja Vajnalduma koji su bili neizvesni za predstojeći derbi. Očekuje se da u startnoj postavi ponovo bude Aleks Okslejd-Čemberlejn, koji je odmarao protiv Porta, ali ne i Natanijel Klajn, koji se tek oporavio od povrede.

Subotnji duel biće 170. ligaški između fudbalera Mančester junajteda i Liverpula. Trenutno vode "Crveni đavoli" sa 67 pobeda. Liveprul je slavio 55 puta, a 47 utakmica završeno je remijem.

Očekivani sastavi su:

MANČESTER JUNAJTED: De Hea - Valensija, Bejli, Smoling, Jang - Mektominej, Matić, Pogba (Mata) - Lingard, Lukaku, Sančez.

LIVERPUL: Karijus - Aleksander-Arnold, Matip, Van Dajk, Robertson - Okslejd-Čemberlejn, Henderson, Čan - Salah, Firmino, Mane.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.