Judžiri: I dalje želimo Mela

Izvor: B92, 01.Sep.2010, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Judžiri: "I dalje želimo Mela"

Ukoliko Karmelo Entoni želi trejd, novi generalni menadžer Denver Nagitsa Masai Judžiri želi da mu ol-star krilo to lično saopšti.

Povremeni reprezentativac Sjedinjenih Država odbio je da potpiše trogodišnji produžetak ugovora sa Denverom vredan 65 miliona dolara.

Izvori bliski krilnom košarkašu tada su počeli da šire priču da on želi da se preseli u drugu sredinu.

Judžiri na drugoj strani kaže da je u stalnom kontaktu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Entonijevim menadžerom Lionom Rouzom, ali i da će se uskoro sastati i sa Entonijem. On je istakao da ne bi želeo da trejduje Entonija, a za takvu odluku ima podršku borda vlasnika kluba.

Judžiri je nedavno postao generalni menadžer Nagitsa, kluba za koji je radio kao skaut od 2003. do 2007. godine.

„Želim da Melo ostane Nagit. Čitav grad želi Mela u dresu Nagitsa. Vlasnici žele i dalje da se raduju njegovim uspesima. Mi sada želimo da čujemo njega. Kako se on oseća, u kakvoj je situaciji. Želimo da mu pružimo podršku, da razjasnimo sve nejasnoće. Verujem da je imao uspona i padova. Mi ćemo biti strpljivi i sačekaćemo da čujemo šta ima da nam kaže", saopštio je Judžiri.

Ukoliko Entoni ne potpiše produžetak saradnje sa Nagitsima, on će postati slobodan agent narednog leta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.