Judu MVP nagrada!

Izvor: MVP.rs, 21.Maj.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Judu MVP nagrada!

Nigerijski košarkaš izabran je za najkorisinijeg igrača završnog turnira.

Željko Obradović je zadovoljno trljao ruke kada je prošle sezone uspeo da dovede iz NBA lige snažnog nigerijskog centra. Od tada je komunikacija između njih dvojice bila sve bolja, a igra Ekpe Judoa se popela na vrhunski nivo.

Bivši košarkaš Golden Stejt Voriorsa odigrao je fantastičan završni turnir na kome je prosečno postizao 14 poena, 10,5 skokova, 6 asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i 3,5 blokade, te imao prosečan indeks korisnost 33,5. Judo je neverovatno štitio reket, uz fantastičnu kontrolu skoka zajedno sa Janom Veselijem bio je jedan od ključnih faktora prve titule u istoriji Fenerbahčea i turske košarke.

Ovo je prvo MVP priznanje fajnal-fora Evrolige koje je poeneo jedan Nigerijski košarkaš.

(foto: Screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.