Juče učestvovao u pobedi nad Zvezdom, danas odbio novu ponudu Parižana

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juče učestvovao u pobedi nad Zvezdom, danas odbio novu ponudu Parižana

Izgleda da je baš rešio da promeni sredinu.

Kako prenose francuski mediji, Adrijen Rabio je odbio novu ponudu kluba za produžetak saradanje.

On je ranije odbio da potpiše saradnju koja bi mu garantovala sedam miliona evra na godišnjem nivou, a sada je od uprave kluba dobio ponudu od devet miliona evra godišnje.

Ipak, mladi francuski vezista je odbio i tu ponudu kluba, on navodo traži 10 miliona evra, a svestan je i činjenice da je PSŽ pod lupom Uefe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog mogućeg kršenja FFP-a.

Čini se da je Rabio baš rešen da promeni sredinu, u lošim je odnosima sa sportskim direktorom kluba Anterom Enrikeom.

Ipak, predsednik Al Kelaifi i dalje veruje da će Rabio ostati u klubu, uprkos činjenici da je određen broj klubova spreman da mu plati pomenutih 10 miliona evra godišnje.

Poznato je da su brojni klubovi zainteresovani za njegove usluge, od Juventusa i Milana iz Italije, preko Barselone i Real Madrida iz Španije, kao i Liverpula i Mančester sitija iz Engleske.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EVROPSKI VELIKANI SA OSMEHOM DOČEKALI OVU VEST: Rabio odbio ponudu PSŽ-a i devet miliona evra godišnje!

Izvor: Kurir, 04.Okt.2018

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio odbio je treću ponudu kluba da produži ugovor, iako bi zarađivao devet miliona evra godišnje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.