Jubilarna Trka kroz Srbiju završava u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2020, 13:57

Jubilarna "Trka kroz Srbiju" završava u Novom Sadu

Jubilarna 60. biciklistička "Trka kroz Srbiju" ove godine voziće od Istočnog Sarajeva do Novog Sada, a organizatori su najavili učešće takmičara iz 30 zemalja.

Odluka Svetske biciklističke federacije da najznačajniju manifestaciju u ovom delu Evrope uvrsti u svoj skraćeni kalendar, govori u prilog činjenici da taj događaj iz godine u godinu postaje sve značajniji.

Ove godine start trke biće 31.avgusta na Jahorini, potom će se voziti na Zlatiboru, u Mionici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Požarevcu i Beogradu, a cilj će posle 10 godina biti u Novom Sadu.

"Nadam se da će i ove godine to biti veliki spektakl. 3.septembra dolazimo u Novi Sad i potrudićemo se da napravimo prelep događaj. Nadamo se da ćemo imati lepo vreme i da će svi gledaoci biti zadovoljni onim što smo pripremili", istakao je direktor biciklističke "Trke kroz Srbiju", Vladimir Kuvalja.

Manifestacija je i ovoga puta zamišljena kao odlična prilika za turističku promociju Srbije i Republike Srpske, a nakon nje održaće se i 14. trka Beograd – Banjaluka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.