Jovičić: Delijama na treba poseban poziv

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: "Delijama na treba poseban poziv"

Vezni fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić očekuje pune tribine u subotu i veliku podršku "delija".

Ubedljiva pobeda nad Vojvodinom i "minimalac" u Surdulici poslužili su igračima Crvene zvezde kao dobra uvertira za predstojeći "večiti derbi".

"Posle sjajno odrađenih priprema ostvarili smo dva trijumfa na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prolećnog dela šampionata i u dobrom raspoloženju dočekujemo susret sa večitim rivalom. Uvek je bitno početi godinu na pravi način, to ekipi daje dodatno samopouzdanje, koje kod nas nikada ne manjka", kaže Branko Jovičić.

Zvezdin vezista ističe da su se igrači uželeli utakmica i da sa nestrpljenjem iščekuju narednu.

"Svi smo željni utakmica i dokazivanja, falio nam je fudbal, nedostajao nam je osećaj kada istrčimo na teren i osetimo podršku naših navijača. Svi jedva čekam sledeću utakmicu", dodao je Jovičić.

Podrške u subotu neće nedostajati jer u goste dolazi najveći rival.

"Znam da našim navijačima nije potreban poseban poziv, oni su uvek uz nas. Vidi se na terenu koliko nam znače, gde god da igramo oni su naš vetar u leđa. Uveren sam da će tako biti i u subotu", zaključio je Jovičić.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.