Jovićeva povreda u najgorem mogućem trenutku

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovićeva povreda u najgorem mogućem trenutku

Bivši napadač Crvene zvezde bi sasvim izvesno prvi izbor Benfike u meču sa Arukom, jer su povređeni Mitroglu, Žonas i Himenez, ali je i njega zadesio peh

Benfika na gosovanje u Aruku odlazi bez izrazitog napadača, pošto su sva četvorica golgetera koja konkurišu za prvi tim povređena, pa je trener Ruj Vitorija prinuđen da pronađe alternativna rešenja.

Trener portugalskog velikana je tu vest obelodanio na konferenciji za medije pred utakmicu četvrtog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kola Primeire.

"Povređeni su Mitroglu, Žonas, Himenez, plus Jović. Ali, ako nešto ne treba da radimo to je da tugujemo. Moramo da pronađemo rešenja, a ne nove probleme. Onih 11 igrača koje budem odabrao u utakmicu će ući sa velikimom odlučnošću da pobede, želimo da pokažemo sav svoj kvalitet", rekao je Rui Vitorija.

Bivši napadač Crvene zvezde navodno je povredio palac na nozi, a taj peh ga je zadesii u najlošijem mogućem trenutku, jer bi ovo sasvim izvesno bio starter na ovom meču.

Ruj Vitorija je na ovo gostovanje poveo 20 igrača, a među napadačima se nalaze Gonsalo Guedes, Rafa Silva, koji je više vezista, i član Benfike B Žoze Gomes. Podsetimo, za drugi tim Benfike nastupa i bivši igrač Benfike Ivan Šaponjić.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.