Izvor: RTS, 09.Jun.2022, 23:21

Jović za RTS: Sada da se "stegnemo" i uzmemo tri boda u Ljubljani

Luka Jović, strelac pobedonosnog gola za Srbiju u Švedskoj, nakon meča je istakao da je ostvarena važna pobeda kojom je anuliran poraz od Norveške u Beogradu na startu takmičenja.Jović je priznao da se umorio i rekao da je sada ostalo da se osvoje bodovi u Ljubljani protiv Slovenije.
Reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u Ligi B Lige nacija, pošto je u utakmici grupe 4 savladala Švedsku u Stokholmu sa 1:0.  

"Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bitna pobeda za nas. Vratili smo 'brejk' jer smo izgubili prvu utakmicu u Beogradu, pa je sada bilo bitno da pobedimo i vratimo se u igru za prvo mesto. Odigrali smo dobru, borbenu utakmicu protiv jakog protivnika", rekao je strelac jedinog gola, Luka Jović, nakon meča.
On je priznao da se umorio večeras. 
"Verujem da su i ostali, duga je sezona, momci su igrali mnogo utakmica. Ja nisam, što je verovatno još veći problem... Ostala je još jedna utakmica u Ljubljani, moramo da se stegnemo i izginemo da bismo uzmeli nova tri boda", rekao je Jović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.