Izvor: Sportal.rs, 25.Mar.2024, 08:30

Jović starter u demoliranju Kavsa! Bilo i +45 za Majami, Lejkersi izveli čak 43 slobodna bacanja /VIDEO/

Košarkaši Majamija deklasirali su Klivlend sa 121:84, a Nikola Jović bio je starter uz Milsa, Rozijea, Adebaja i Batlera. Reprezentativac Srbije iskoristio je 18 minuta za osam poena i asistenciju, šutirao je 3/6 iz igre, od toga 2/4 za tri poena. Dve lopte je izgubio, jednu je ukrao, imao je i +/- indeks 24.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJAMI RAZBIO KLIVLEND: Nikola Jović odigrao solidan meč! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2024

Srpski as imao značajan doprinos. Košarkaši Majami Hita ubedljivo su savladali Klivlend Kvalirse 121:84 u novoj rundi NBA lige. Ovo je za tim sa Floride 39. trijumf u sezoni, dok je Klivlend izgubio 43. meč od starta takmičenja u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Reprezentativac Srbije, Nikola...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.