Jović sprečio poraz Partizana od prvaka Slovenije

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 19:49

Jović sprečio poraz Partizana od prvaka Slovenije

Fudbaleri Partizana su u prvom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji odigrali nerešeno sa tamošnjim šampionom, Murom (2:2).

Mura je dva gola prednosti imala na poluvremenu, posle lepih golova Luke Bobičaneca u trećem, odnosno Tomija Horvata u 38. minutu.

Domaći su imali još nekoliko prilika da dotuku srpskog vicešampiona, propustili su ih i zbog toga su na kraju, ispostaviće se, bili kažnjeni.

Prvo je u 60. minutu Nemanja Jović na prelep način, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << volejom zakucao loptu u mrežu Mure, da bi Nikola Terzić u poslednjih pola sata imao još dve dobre šanse.

Partizan je u završnici pokušavao da stigne do izjednačenja i u tome je i uspeo, pošto je Jović postigao drugi gol na meču, ovoga puta nakon polukontre i dodavanja Bibrasa Natha.

Drugi meč crno-beli igraće protiv Kopara, a treći 4. jula protiv Krakovije.

Poslednju utakmicu na pripremama Partizan će igrati 8. jula protiv Rostov, dok je povratak u Beograd zakazan za 9. jul.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan nadoknadio dva gola na startu priprema

Izvor: RTS, 26.Jun.2021

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 2:2 sa slovenačkom Murom u prvom pripremnom meču pred novu sezonu. . Crno-beli su pripreme u Sloveniji otpočeli remijem protiv Mure...Partizan nije najbolje ušao u meč, pošto je domaća ekipa već u drugom minutu povela golom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.