Izvor: B92, 17.Jul.2020, 08:13

Jović se oglasio posle titule šampiona Španije

Napadač Real Madrida Luka Jović osvojio je titulu šampiona Španije u prvoj sezoni u "kraljevskom klubu".

Srpski napadač ne može da se pohvali dobrom sezonom, ali je bio član ekipe i u La Ligi je odigrao 16 utakmica postigavši dva gola.

Jović možda nije opravdao očekivanja u prvoj sezoni, ali je i dalje u planovima Zinedina Zidana i trebalo bi i naredne takmičarske godine da nosi dres "kraljevsko kluba".

Nekadašnji špic Crvene zvezde oglasio se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle osvajanja titule na zvaničnom Instagram profilu uz natpis:

"Veoma sam srećan što sam deo ove ekipe. Svaka čast svima na sjajnoj sezoni".

Jović je uz to postavio sliku sa Lukom Modrićem i trofejom, kao i zagrljaj sa Zinedinom Zidanom.

Mnogo je bilo spekulacija tokom sezone o odlasku srpskog napadača iz Madrida, međutim postoji velika verovatnoća da će Luka dobiti drugu šansu u jesenjem delu sezone 2020/2021.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jović nakon osvajanja titule: Srećan sam što sam dio ove ekipe

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2020

Fudbaler Real Madrida Luka Jović oglasio se nakon osvajanja titule šampiona Španije sa Real Madridom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.