Jović otkupljen - ostaje u Ajntrahtu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović otkupljen - ostaje u Ajntrahtu

Srpski golgeter Luka Jović će po isteku pozajmice ostati član Bundes ligaša Ajntrahta iz Frankfurta.

Pozajmljeni fudbaler Benfike igra sezonu života i nemački klub je odlučio da ne prepusti drugima rasnog strelca poput Jovića.

Iskorišćena je otkupna kluzula i koštaće od šest do 12 miliona evra.

Četvrtfinalista Lige Evrope je potpisao ugovor sa Ajntrahtom do juna 2023. godine.

- Veoma smo zadovoljni Lukinim razvojem. Za nas se to i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dovodilo u pitanje, želeli smo da ga vežemo za klub. On je igrač sa izvanrednim sposobnostima i bitno nam je da smo se na ovaj način obezbedili - rekao je sportski direktor ekipe Fredi Bobić.

Jović je prve godine u Bundes ligi postigao osam golova na 22 meča, dok je ove svoj učinak poboljšao i za sada upisao 17 pogodaka i šest asistencija u 27 mečeva nemačkog prvenstva.

Duel četvrtfinala Lige Evrope sa Benfikom postaje još zanimljiviji. Ajntraht mora da nadoknadi dva gola zaostatka iz Lisabona, bio je 4:2.

#Eintracht Frankfurt zieht Kaufoption für Luka #Jovic - Serbe erhält Vertrag bis 2023 @Eintracht #Bundesliga #SGE https://t.co/h8opAdK7z9 pic.twitter.com/mn9fp6Zy3a— leosfussball - Fußball-News (@leosfussball) 17. април 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ajntraht otkupio Jovića, cena prava sitnica

Izvor: RTS, 17.Apr.2019

Luka Jović i zvanično je postao član nemačkog Ajntrahta, a klub iz Frankfurta za talentovanog napadača izdvojio je samo sedam miliona evra. . Luka Jović ove sezone teroriše protivničke odbrane u Bundesligi, ali i u...

Nastavak na RTS...

SRBIN NEOČEKIVANOM ODLUKOM ŠOKIRAO EVROPSKE GIGANTE! Luka Jović potpisao četvorogodišnji ugovor sa OVIM klubom!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2019

Sjajni srpski napadač Luka Jović potpisao je ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta do 30. juna 2023. godine.

Nastavak na Kurir...

I u Zvezdi se raduju transferu Jovića, evo koliko ih novca očekuje!

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2019

Crvena zvezda se takođe raduje transferu Luke Jovića iz Benfike u Ajntraht...Luka Jović je danas završio posao, potpisao je ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta po kojem je postao samo njihov igrač...Ekipa iz Nemačke je imala pravo da otkupi ugovor Luke Jovića po ceni od 7 miliona evra, kako je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.