Jović o poslednjem napadu: Nismo znali šta ćemo VIDEO

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 15:49

Jović o poslednjem napadu: Nismo znali šta ćemo VIDEO

Košarkaš Srbije Nikola Jović obratio se novinarima posle treninga u Manili.

Srbija posle poraza od Italije u nedelju od 14.00 igra protiv Dominikanske Republike u grupi I.

"Gave su se ohladile, šta smo mogli, izgubila se ta utakmica, znali smo da moramo da dobijemo sledeću svakako i fokusirani smo na nju", rekao je Jović.

Dominikanska Republika igra sa NBA zvezdonm, a predvodi je Karl-Entoni Tauns.

"Odradili smo skauting, znamo otprilike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako ćemo da ga branimo i šta želimo, i nadamo se da će to da izgleda dobro".

Atmosfera u ekipi?

"Dobra, svi smo pozitivni, očekujemo tu pobedu i onda ćemo videti za dalje šta i kako".

Portoriko iznenadio?

"Iskreno, nije da nismo očekivali... Igraju slično i jedni i drugi, brzo, sa mnogo šuteva, i ne možemo da kažemo da smo se baš začudili".

Kao ekipa čuli s Borišom?

"Svi smo mu slali poruke i čuju se doktori sa njim. Nismo još u mogućnosti da ga posetimo. Molimo se svaki dan za njega, da bude što bolje, da se što pre vrati na teren i da ostane zdrav".

Najbitnija utakmica i poruka za navijače?

"Nadam se da veruju u nas, ima još nade, ako dobijemo idemo dalje. Svi smo fokusirani na pobedu i nadamo se da će nastaviti da nas podržavaju".

Više smo šutirali trojke nego za dva poena?

"Tako se namestilo, izgleda da su odradili odličan posao i pročitali nas sve. Svaki put smo ostajali na poslednjih pet-šest sekundi napada i morali smo da šutiramo preko visokog, ili na brzinu da rešavamo napad pod košem. Držali su utakmicu pod kontrolom čim su došli do egala, tačno su uradili šta su hteli".

Je l' gledate korak ispred, ako prođemo...?

"Iskreno, ne. Sve zavisi od Dominikane, očekivali smo da ćemo dobiti Italiju, sad očekujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo u nedelju. Ako ne dobijemo, dalje ne postoji".

Italija najbitnija utakmica u karijeri sa najvećim pritiskom, iako si bio deo NBA finala?

"Sigurno da jeste, nije bio neki preveliki pritisak, ali smo znali da će da bude teška utakmica. Dali smo sve od sebe, ali su nas nekako nadmudrili i odigrali bolje, i kaznili svaki naš loš potez".

Poslednji napad delovao neorganizovano.



"Kako da bude, uhvatili smo loptu na sedam sekundi do kraja, nismo znali šta tačno da radimo, bez tajm-auta pre toga, pokušali smo da rešimo Jović i ja to, ali je došlo do nesporazuma".


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.