Jović najbliži Barseloni

Izvor: RTS, 19.Feb.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović najbliži Barseloni

Barselona ima najveće šanse da dovede Luku Jovića iz Ajntrahta, prenose brojni španski mediji.
Bez obzira na to što je direktor nemačkog kluba Fredi Bobić demantovao da trenutno postoji ponuda za Jovića, Barselona će na leto kovertirati ponudu za srpskog fudbalera.

Jovića još žele Real Madrid, Liverpul, minhenski Bajern, Borusija iz Dortmunda, Napoli, ali se veruje da je klub sa Nou >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kampa ispred svih.
Mediji na Pirinejima pišu da se Jović već dogovorio sa Barselonom, a da je preostalo samo da klubovi utanače uslove i to nakon što Ajntraht otkupi ugovor srpskog golgetera od Benfike.
Jović je projektovan kao dugoročna zamena za 32-godišnjeg Luisa Suareza.
Sa 14 golova Jović je prvi strelac u nemačkoj Bundesligi, a postigao je još pet pogodaka u preostalim takmičenjima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Niko Kovač lobira za Luku Jovića u Minhenu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2019, 13:36

Katalonski, pa i lokalni mediji iz Franfkurta objavili su da je Barselona preuzela ulogu favorita u trci za potpis Luke Jovića kada je uspela da njegove zastupnike ubedi je stadion Kamp Nou pravi izbor za 21-godišnjeg napadača i da joj je sada ostalo samo da izdejstvuje i pristanak Ajntrahta. ŠportBild...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.