Jović je prijatno iznenadio Zidana, želi sjajnu sezonu

Izvor: B92, 13.Sep.2020, 11:24

"Jović je prijatno iznenadio Zidana, želi sjajnu sezonu"

Luka Jović, napadač Real Madrida, u odličnoj fizičkoj spremi dočekao je pripreme i početak nove sezone u La Ligi.

Prema pisanju Defense central, specijalizovanog portala koji prati dešavanja u "kraljevskom klubu", Jović se nalazi u sjajnoj formi i prijatno je iznenadio Zinedina Zidana.

Francuski stručnjak ubedio je srpskog napadača da ostane u Madridu nakon što je imao razočaravajuću sezonu, te Jović želi da mu uzvrati boljim partijama.

Novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Alehandro Moreno preneo je kako nekadašnji napadač Crvene zvezde hoće da utiše sve moguće spekulacije o njegovoj potencijalnoj zameni, a to će uraditi jedino dobrim partijama.

Jović je prethodne sezone odigrao 27 utakmica, ali na terenu je proveo svega 806 minuta što je 30 minuta u proseku.

Postigao je dva gola, uz dve asistencije i ova takmičarska godina mu je presudna ukoliko želi da ostane u redovima šampiona Španije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.