Jović je izdao VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 11:20

"Jović je izdao" VIDEO

Mediji u Italiji okomili su se na reprezentativca Srbije Luku Jovića posle isključenja na meču sa Moncom.

Napadač Milana je teren morao da napusti u 52. minutu, pošto je udario u predelu lica defanzivca Monce Armanda Ica.

Jović je momentalno napustio teren, svestan šta je uradio, ali mediji na Apeninima bili su veoma oštri u oceni meča.

Gazeta delo Sport ističe u tekstu pod naslovom "Piolija izdala rotacija i Jović" da je "tim doživeo kolaps". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Crveni karton koji je dobio Luka Jović, u verziji 'i ti takođe', manifest je neočekivanog ali zasluženog poraza i rezultat individualnih grešaka i upitnog izbora", konstatuje Gazeta u izveštaju.

I u ostalim tekstovima italijanskih medija preovlađuje ista ocena, da su Pioli i Jović najveći krivci što je Milan poražen sa 4:2.

Dovodi seu u pitanje da li će Pioli i Jović biti u Milanu i naredne sezone.

DAZN prenosi da je crveni karton Jovića izazvao i debatu između dvojice trenera, Stefana Piolija i Rafaelea Paladina kraj aut linije.

Federika Zile, reporter DAZN-a, prenosi da je klupa Milana skočila da zaštiti Jovića, jer su smatrali da on nije zaslužio isključenje.

"Klupa Milana je pokušala da minimalizuje to što se desilo, ali je Paladino reagovao rekavši Pioliju da je njegov igrač udaren u lice. Od tog momenta svađa je prestala", prenosi DAZN.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.