Jović donosi novac Realu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 19:42

Jović donosi novac Realu

Unovčiće klauzulu.

Fudbalski klub Real Madrid ovog leta rastao se sa četiri zvezde, ali na njihovom odlasku nisu zaradili, te bi prvi novac mogli inkasirati ni manje ni više nego od transfera Luke Jovića.

"Kraljevski" klub su nedavno napustili Karim Benzema, Marko Asensio, Eden Azar i Marijano Dijas. Svi su oni iz Madrida otišli kao slobodni igrači i od njih Real nije zaradio niti evro.

Kako prenosi "As" Luka Jović, nekadašnji napadač Reala, na izlaznim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vratima Fiorentine, u koju je srpski fudbaler prešao prošle godine.

Jović, koji je za Violu postigao 13 golova na 50 utakmica, najverovatnije će preći u Galatasaraj.

Turski velikan je navodno ponudio osam miliona evra, što bi u tom slučaju značilo da će Real od ovog transfera, zahvaljujući klauzulama, zaraditi 50 odsto iliti četiri miliona evra.

Podsetimo, Jović je u Real stigao 2019. iz Ajntrahta za 63 miliona, ali se nije snašao u Madridu.

Išao je na pozajmicu upravo u Frakfurt, da bi prošle sezone prešao u Fiorentinu besplatno, uz klauzulu "50 odsto od naredne prodaje".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.