Jović dobio poziv, uskoro bi mogao i važnu nagradu (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović dobio poziv, uskoro bi mogao i važnu nagradu (video)

Sjajne igre koje je Luka Jović prikazivao tokom prethodnog meseca u dresu Ajntrahta nagrađene su pozivom u državni tim, ali to ne znači da neće biti još nagrada za uložen trud i prikazanu klasu.

Srpski internacionalac Luka Jović blista u dresu Ajntrahta iz Frankfurta na startu nove sezone, a čitava Evropa čula je za njega kada je "petardirao" Fortunu iz Dizeldorfa.

Šest datih golova i odlične partije u Bundesligi tokom prethodnog meseca nominovali su Luku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jovića za važnu nagradu.

Zvanični partner Bundeslige, kompanija EA Sports saopštila je ko su kandidati za zvanje najboljeg igrača nemačkog šampionata u mesecu oktobru.

Među nominovanima su Luka Jović (Ajntraht Frankfurt), Jonas Hofman (Borusija Menhengladbah), Sebastijan Aler (Ajntraht Frankfurt), Marsel Halštenberg (RB Lajpcig), Ahraf Hakimi (Borusija Dortmund) i Džejdon Sančo (Borusija Dortmund).

Za srpskog reprezentativca možete glasati klikom OVDE!

Luka Jović je sa šest prvenstvenih pogodaka u oktobru bio najbolji pojedinac u ekipi Ajntrahta iz Frankfurta, a zahvaljujući sjajnim partijama ponovo je pozvan u "A" selekciju reprezentacije Srbije.

It's time. Vote now for your October #BundesligaPOTM! https://t.co/vNWS9Z6T7G @Bundesliga_EN #FUT #FIFA19 pic.twitter.com/Rjn1TpIW78

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) 07. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul zainteresovan za Luku Jovića?

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2018, 16:51

Luka Jović je svojim igrama u dresu Ajntrahta Frankfurta privukao pažnju na sebe, pa zato i ne čude natpisi u medijima da su za njega zainteresovani veliki klubovi. Do sada su se pominjali Bajern Minhen i Napoli, a sada je navodno zainteresovan i Liverpul. Vest prenosi nemački Sport.de pozivajući...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.