Jović: Zna se ko su udarne igle i ko šta treba da radi VIDEO

Izvor: B92, 02.Sep.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović: Zna se ko su udarne igle i ko šta treba da radi VIDEO

Plejmejker Srbije Stefan Jović silom prilika jedan je od igrača sa najvećom minutažom u našoj reprezentaciji.

Zbog povrede Miloša Teodosića, sav teren organizacije igre "Orlova" na Svetskom prvenstvu pao je na leđa Jovića i Vasilija Micića.

To se, ipak, nije osetilo u njegovoj igri na startu Mundobasketa, jer je podelio 9 asistencija protiv Angole (105:59).

"Hvala bogu, ne osećam umor. Svi smo zdravi, i Beli je konačno sanirao tu povredu. Činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da sam imao veliku minutažu, uz Bogdana najveću u pripremnim utakmicama. Sistem je dobro poznat svima nama, tako da je to još jedna olakšavajuća okolnost za mene. Trudim se da povežem redove u ekipi na najbolji način. Zna se ko su ovde udarne igle i ko šta treba da radi", rekao je Jović.

Posle Angole slede Filipini, koji su takođe izgubili sa 46 poena razlike u prvom kolu, od Italije (108:62).

"Angola nije toliko loša koliko smo mi bili dobri u toj utakmici. Filipini su niža ekipa, više trče. Ako ih shvatimo ozbiljno, neće biti problema".

Jović se posebno zahvalio navijačima koji su došli u daleko Fošan da ih bodre u velikom broju.



"Veliki respekt za navijače koji su došli iz Srbije i velika zahvalnost. Nadam se da će ih biti sve više kako takmičenje bude odmicalo. U drugoj grupi i, bože zdravlja, u nokaut fazi"
.

Meč između Srbije i Filipina počinje u 13.30 časova po našem vremenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.