Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2020, 00:35

Jović: Pokazali smo karakter

„Dali smo sve od sebe“, kaže napadač Reala

Golom u mrežu Škotske u 90. minutu zaslužio je Luka Jović da bude starter protiv Mađarske. Imao je dve velike prilike u finišu da donese pobedu Srbiji u Budimpešti, ali nije bio precizan.

Nije bio meč bez njegovog doprinosa, Jović je glavom odigrao loptu za Radonjića, koji je napravio potom majstoriju i postigao gol za Srbiju.

Očekivali smo ovakvu utakmicu, nije lako igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle onako teškog poraza u jako bitnom meču. Dali smo sve od sebe, pokazali smo karakter. Mislim da je nerešen ishod najrealniji. Imali smo šanse pred kraj utakmice koje nismo iskoristili“, rekao je Jović posle meča.

Jasno je da je srpskim fudbalerima poraz od Škotske i dalje u glavama.

Krivo nam je zbog poraza od Škotske, ali moramo da nastavimo dalje. Bilo je teško na psihološkom planu, morali smo da pokažemo da smo profesionalci. Nadam se pobedi protiv Rusije“, istakao je Luka Jović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.