Jovetić ponovo u bivšem klubu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić ponovo u bivšem klubu

Stevan Jovetić bi mogao ponovo da zaigra za Sevilju, prenosi španska Marka.

Nekadašnji napadač Partizana, sada član Monaka već je bio na pozajmici na "Sančez Pishuanu", pa bi do nove saradnje ponovo moglo da dođe. Andalužani su već pokušavali da kupe reprezentativca Crne Gore, ali tada Inter nije želeo da ga proda. Ubrzo je usledio i transfer u tim iz Kneževine.

Za Monako se nije baš naigrao, pošto je imao problema sa povredama. Posle odlaska iz Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jovetić (29) je bio član Fjorentine i Mančester sitija.

#Fichajes: El Sevilla está interesado en Álvaro Morata del Chelsea y Stevan Jovetić del Monaco, ante la marcha de Luis Muriel a la Fiorentina. pic.twitter.com/24IZ4T9TMD— Camino Al Vestuario (@CaminoVestuario) 03. јануар 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.