Joveljić u najužem izboru za godišnju nagradu Zlatni dečko

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljić u najužem izboru za godišnju nagradu "Zlatni dečko"

Zvezdin mladi napadač, rođen 1999, među 40 kandidata za najboljeg fudbalera u Evropi do 21 godine.

Da je lepa karijera pred Dejanom Joveljićem, koji je u prošloj sezoni debitovao u Zvezdinom glavnom timu, govori i to što ga je italijanski sportski magazin "Tutosport" predložio za nagradu u najužem izboru, skraćenom sa 100 na 40 imena. Konkurenciju će imati, između ostalih, i u novoj Rominoj nadi Džastinu Klajvertu (1999), koji je u Rim stigao iz Ajaksa, već dokazanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << napadaču Milana Patriku Kutroneu (1998) i prošlogodišnjem dobitniku Kilijanu Mbapeu (1998), zvezdi francuskog fudbala o kojoj se priča na sva zvona i posle Mundijala u Rusiji.

Priznanje koje dobitniku da vetar u mladalačka jedra dobili su redom od pokretanja 2003: Rafael van der Vart (Holandija), Vejn Runi (Engleska), Lionel Mesi (Barselona), Fransesk Fabregas (Španija), Serhio Aguero (Argentina), Alešandre Pato (Brazil), Mario Baloteli (Italija), Mario Gece (Nemačka), Isko (Španija), Pol Pogba (Francuska), Rahim Sterling (Engleska), Antoni Martial (Francuska), Renato Sančes (Portugalija) i Mbape.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.