Joveljić podelio sliku sa Mesijem, pa spomenuo Đokovića i Divca FOTO

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 09:18

Joveljić podelio sliku sa Mesijem, pa spomenuo Đokovića i Divca FOTO

Srpski fudbaler Dejan Joveljić objavio je na Instagramu fotografije sa meča protiv Intera iz Majamija.

Napadač Los Anđeles Galaksija bio je strelac u remiju sa timom za koji nastupa, između ostalih, i Lionel Mesi (1:1).

Joveljićeva prva fotografija sa utakmice bila je upravo sa Argentincem, s tim da nije propustio priliku da se zahvali Novaku Đokoviću i Vlade Divcu, koji su susret pratili sa tribina.

"Кada pred najboljim navijačima igraš protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najvećih, sanjaš da se budeš dostojan prilici. Srećan sam što sam postigao gol pred najvećim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem i košarkaškom legendom Vladem Divcem, ali voleo bih da smo upisali pobedu pred rekordnim brojem navijača kod kuće. Imamo velike ciljeve za ovu sezonu i jedva čekamo da ponovo zaigramo pred najboljim navijačima na svetu", napisao je Joveljić.

Joveljić je član Galaksija od leta 2021. godine.

Do sada je postigao 25 golova na 91 utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.