Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2021, 18:47

Joveljić čuva Volfsberger u trci za Evropu

Dva gola srpskog napadača

S dva poraza počeo je Volfsberger u šampionskoj grupi austrijskog prvenstva, ali je subotnjom pobedom protiv Tirola (2:0) ostao u trci za četvrtom pozicijom, koja vodi u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope naredne sezone.

Golovima Dejana Joveljića u 6. i 62. minutu VAC je stigao do tri boda, pa ga sada jedna pobeda deli od Šturma, s tim da klub iz Graca ima meč manje.

Joveljić je ove sezone 13 puta bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << strelac i treći je po učinku u prvenstvu Austrije. Odlična forma trebalo bi da bude preporuka Ajntrahtu da od leta ozbiljnije računa na bivšeg napadača Crvene zvezde.

Pored dobre forme mladog napadača, trener Volfsbergera Roman Steri može da bude zadovoljan i zbog toga što njegov tim nije primio gol u ovoj utakmici, jer ih je u prethodne četiri primio čak 18.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.